AFDELING ZUID

van de pvda amsterdam
PvdA: Hart voor Amsterdam

KANDIDATEN GEMEENTERAAD

ZUID

3. Hendrik Jan Biemond

Advocaat / 48 jaar

Amsterdam is van ons allemaal. We moeten dus verschillen respecteren en niet uitvergroten. Ik voel me juist in deze tijd geroepen daar een bijdrage aan te leveren. Alleen samen brengen we de stad weer in balans.

10. Nisan Sarican

Bibliotheker Vredespaleis / 40 jaar

Amsterdam is voor mij de stad waar iedereen de kans krijgt het beste uit zichzelf te halen. De eerlijke kans om naar een fijne school te gaan, een betaalbare woning te vinden en goed werk te doen. Amsterdam moet bovenal een veilige stad zijn voor iedereen, een plek waar je kunt zijn wie je bent, waar je kunt zeggen wat je denkt en houden van wie je wilt. Als gemeenteraadslid zal ik me daarvoor inzetten zonder om de dingen heen te draaien. Ik ga voor mijn idealen, dat is de politiek waar ik voor sta.

12. Carlinke Jansen

Communicatieadviseur / 33 jaar

Amsterdam, ruim 850.000 inwoners, een wereldstad met dorpse gezelligheid in de wijken, de stad waar ik met trots mijn dochters op laat groeien. Ik zie het als voorrecht om me de komende vier jaar in te zetten om Amsterdam een thuis voor iedereen te houden. Ik geloof in verbinding, in een stem voor iedereen, in gemengde wijken voor jong en oud, in een sociale, lieve stad.

17. Julian Verbeek

Content coördinator NPO3 / 27 jaar

Alles in Amsterdam is aangeraakt door de sociaaldemocratie. Iedere Amsterdammer houdt van zijn stad, en nu moeten we Amsterdammers weer leren houden van de PvdA. Want de stad heeft de sociaaldemocratie harder nodig dan ooit.

26. Onno van der Vlerk

Allround vakman / 62 jaar

Zes jaar mantelzorg voor mijn vrouw hebben ertoe geleid dat ik mij na haar overlijden wil blijven inzetten voor ouderen en mensen met een beperking; voor hen die dat zelf niet meer kunnen........ Ik wil ervoor zorgen dat hun stem gehoord wordt en dat hun belangen behartigd worden.

KANDIDATEN STADSDEELCOMMISSIE

DE PIJP / RIVIERENBUURT

1. Ercan Colak

Advocaat / 30 jaar

Ik sta voor een buurt waar iedereen zich thuis voelt door zichzelf te zijn. Waar kinderen veilig kunnen spelen, starters een bestaan kunnen opbouwen en waar ouderen activiteiten kunnen ontplooien.

2. Sjoukje Rullmann

Voormalig rechter / 70 jaar

Ik wens onze buurt toe dat we prettig leven, trots zijn op onze omgeving en een beetje op elkaar letten. De stadsdeelcommissie kan daaraan bijdragen door ogen en oren van de buurt te zijn.

3. Onno van der Vlerk

Allround vakman / 62 jaar

Zes jaar mantelzorg voor mijn vrouw hebben ertoe geleid dat ik mij na haar overlijden wil blijven inzetten voor ouderen en mensen met een beperking; voor hen die dat zelf niet meer kunnen.

4. Ydo Dolstra

5. Eddy Linthorst

Gepensioneerd / 67 jaar

De Pijp is er voor iedereen. Voor mensen die er al wonen en voor nieuwelingen. Contact tussen alle bewoners is belangrijk. De politiek kan zorgen voor voorzieningen die daarbij helpen.

OUD ZUID

1. Frank Bolhuis

Recruitment Consultant / 27 jaar

We gaan de wensen van bewoners vertalen naar concreet advies. Men heeft veel zorgen over dure woningen, drukte en het verdwijnen van kleine winkeliers. Die zaken wil ik aanpakken.

2. Stephan Antuma

Projectleider Belastingdienst / 34 jaar

Ik sta voor een Oud-Zuid waar je je thuis voelt. Een opgeruimde buurt met groen en ruimte om te verblijven en te spelen. Waar we oog hebben voor elkaar en er voor elkaar willen zijn.

3. Wiek Kleijne

Finance Manager / 31 jaar

Ik zet mij graag in voor een betaalbare en leefbare buurt. Het is belangrijk dat onze wijk veilig blijft en iedereen zich thuis voelt. Dit kunnen we alleen samen doen, dus stem met je hart.

4. Michael Mambote

Technisch / 38 jaar

Ik wil me inzetten om de speeltuinen en buurthuizen gezelliger te maken en de stoepen en fietsstallingen netjes.

5. Femke Roos-Meijer

Consultant in educatie / 75 jaar

Weten wie je buren zijn. Dat vind ik belangrijk.

BUITENVELDERT / ZUIDAS

1. Keren Hirsch

Product Owner bij een energiebedrijf / 32 jaar

De fijnste buurt van Amsterdam om te wonen, van jong tot oud, ongeacht je achtergrond. Een thuis voor iedereen en dat moet vooral zo blijven!

2. Nijs Keppel

In mijn Amsterdam heeft iedereen gelijke kansen en wordt niemand uitgesloten of gediscrimineerd. Mijn Amsterdam is een voorbeeld van inclusiviteit voor het hele land en de hele wereld. Want juist nu zijn goede voorbeelden overal zo dringend hard nodig.

3. Ans Bakker

Gepensioneerd en vrijwilliger in diverse functies / 77 jaar

Wees betrokken bij je leefomgeving. Stem op kandidaten met hart voor dit stadsdeel. De PvdA bewijst al jaren dat zij Buitenveldert goed op de kaart zet. PvdA = hart voor mensen!

Voer de eerste vier cijfers van je postcode in. Als het gekozen postcodegebied in Amsterdam ligt zal deze uitleg vanzelf vervangen worden door onze standpunten voor je buurt.
  1. Heb je een suggestie? Vertel het ons hier