AFDELING NOORD

van de pvda amsterdam

KANDIDATEN GEMEENTERAAD

NOORD

13. Alphons Muurlink

Privacyadviseur / 51 jaar

Amsterdam moet de komende jaren de tweedeling tegengaan en een forse stap zetten richting een duurzame ontwikkeling van de stad. Ik wil bijdragen aan een stad waarin iedereen de kans krijgt om mee te doen en zich te ontwikkelen. Een stad waarin ook mijn kinderen trotse inwoners kunnen blijven van de meest diverse en straks wellicht duurzaamste stad van de wereld.

18. Gracella Hoepel

Jurist / 31 jaar

De PvdA is een warme en openhartige partij die je omarmt om wie bent. Wij zijn allemaal Amsterdammers en kunnen door het bundelen van onze krachten streven naar een betere samenleving. In Amsterdam voel ik mij gebonden en bezit ik de kracht om te werken aan veranderingen die noodzakelijk zijn, zoals: het terugdringen van armoede en het creëren van beter onderwijs.

KANDIDATEN STADSDEELCOMMISSIE

NOORD OOST

1. Paul Scheerder

Gepensioneerd / 72 jaar

Aandacht voor beter openbaar vervoer, veilig verkeer, vredig samenleven, ondernemerschap. Het positieve leefklimaat behouden en uitbouwen. En vooral luisteren naar de bewoners!

2. Alphons Muurlink

Privacyadviseur / 51 jaar

Amsterdam moet komende jaren de tweedeling tegengaan en een forse stap zetten richting duurzame ontwikkeling van de stad. Ik wil bijdragen aan een stad waarin iedereen de kans krijgt om mee te doen en zich te ontwikkelen.

3. Linde-Kee van Stokkum

Docent maatschappijleer / 28 jaar

Ik sta voor een verbonden buurt. Een schone en veilige buurt, waar iedereen een betaalbaar thuis heeft. Waar we zorgen voor elkaar en voor onze omgeving. Een fijne buurt die onze fijne buurt blijft.

NOORD WEST

1. Regine Anmuth

Vakbondsfunctionaris voor FNV / 55 jaar

Wij moeten in de buurt gaan voor goed onderwijs en betaalbare woningen.

2. Anneke Kerkhoff

Pensioen / 73 jaar

We hebben samen al veel bereikt. De gemeente pakt na onze bewonersbijeenkomst de riolering en waterstand aan. Diereneiland ziet er nu prachtig uit. Er moet meer gebeuren, daar wil ik bij helpen.

3. Coby van Berkum

Stadsdeelvoorzitter / 60 jaar

Heb ik het goed gedaan? Zet de PVDA weer bovenaan!

OUD NOORD

1. Canan Uyar

Maatschappelijk werker / 51 jaar

Ik zet me in voor een Noord waar iedereen zichzelf kan zijn en de ander respecteert zoals die is. Waar iedereen gelijke kansen krijgt en er geen tweedeling is tussen oud en nieuw.

2. Gracella Hoepel

Jurist / 31 jaar

In Amsterdam voel ik mij gebonden en bezit ik de kracht om te werken aan veranderingen die noodzakelijk zijn, zoals: het terugdringen van armoede en het creëren van beter onderwijs. Laten we onze krachten bundelen!

3. Wiljan Linders

Community Organiser & Student / 29 jaar

Iedereen in Noord moet zich thuis voelen. Betaalbare huizen en goed onderhoud zijn heel belangrijk. In de buurt moet het veilig zijn. Ook wil ik me inzetten voor meer stageplaatsen voor jongeren.

Voer de eerste vier cijfers van je postcode in. Als het gekozen postcodegebied in Amsterdam ligt zal deze uitleg vanzelf vervangen worden door onze standpunten voor je buurt.
  1. Heb je een suggestie? Vertel het ons hier
PvdA: Hart voor Amsterdam