AFDELING NIEUW-WEST

van de pvda amsterdam
PvdA: Hart voor Amsterdam

KANDIDATEN GEMEENTERAAD

NIEUW-WEST

2. Sofyan Mbarki

Raadslid

In Amsterdam ben ik geboren en getogen. Dit is mijn stad, mijn thuis. Vier jaar geleden ben ik namens de PvdA raadslid geworden in Amsterdam. Vanuit de oppositie hebben we ons als fractie ingezet voor een eerlijke stad. Een stad waar voor iedereen plek is om te kunnen wonen, werken en naar een goede school te gaan.

9. Caesar Bast

Student en oud-voorzitter JS Amsterdam / 23 jaar

Mijn ouders emigreerden naar Nederland en kwamen terecht in een Amsterdam waar verschillende culturen als rijkdom werden gezien. Ik groeide op in een gezin dat het financieel nooit breed had: wij waren afhankelijk van sociale voorzieningen. Deze staan nu onder druk en angst en wantrouwen voor elkaar lijken toe te nemen. Dat gaat mij aan het hart en daarom wil ik mij inzetten voor een Amsterdam waar iedereen zich thuis voelt en waar liefde regeert, boven angst.

16. Fatima Oulad Hadj

Personal assistent / 40 jaar

Ik ben een alleenstaande moeder met 2 dochters met een Nederlandse vlag op mijn ene schouder en de Marokkaanse op de ander. Mijn hele leven strijd ik voor betere levensomstandigheden voor mijzelf, mijn kinderen, beter onderwijs, beter milieu en het oneindig verlangen naar harmonie en verbinding. Ik hoop dat ik de kans krijg om dit in de gemeenteraad in praktijk te brengen. Als ik het kan dan kan jij het ook.

KANDIDATEN STADSDEELCOMMISSIE

DE AKER, SLOTEN EN NIEUW SLOTEN

1. Mustapha Daher

Docent Wis&Natuurkunde / 65 jaar

2. Jamie Marsfelder

Student / 21 jaar

Met veel plezier ben ik hier opgegroeid, heb ik hier buiten gespeeld. Nu wil ik mijn steentje bijdragen. Als jullie buurvrouw wil ik bij de centrale stad strijden voor een bereikbare, veilige en leefbare wijk.

3. Maarten van Maurik

Ministerie van Justitie en Veiligheid / 62 jaar

Goed onderwijs, voldoende banen, goede en betaalbare woningen en elkaar begrijpen en ontmoeten zijn voor mij de belangrijkste opgaven in ons stadsdeel.

4. Wijnand Uitman

Hovenier / 70 jaar

Meer sociale woningen en beter openbaar vervoer. Daar maak ik me sterk voor.

GEUZENVELD-SLOTERMEER-SLOTERDIJKEN

1. Anissa Bouhassanie

2. Fatima Oulad Hadj

Personal assistent / 40 jaar

Ik ben een alleenstaande moeder met 2 dochters met een Nederlandse vlag op mijn ene schouder en de Marokkaanse op de ander. Mijn hele leven strijd ik voor betere levensomstandigheden voor mijzelf, mijn kinderen, beter onderwijs, beter milieu en het oneindig verlangen naar harmonie en verbinding. Ik hoop dat ik de kans krijg om dit in de gemeenteraad in praktijk te brengen. Als ik het kan dan kan jij het ook.

3. Robin de Bood

Directeur Volksbond Streetcornerwork / 52 jaar

Voor een buurt met betaalbare huizen voor jong en oud, waar iedereen zich veilig voelt en kinderen goed onderwijs krijgen. Zo blijft Noord een thuis voor ons, waar het fijn is om te leven en op te groeien.

4. Piet Dikken

Half pensioen en half ZZP / 64 jaar

Ik ga voor leefbare, toegankelijke en schone wijk. Waar kinderen en huisdieren veilig kunnen opgroeien

OSDORP

1. Hamza Kacha

Rijksambtenaar / 29 jaar

Welke kant gaat het op met Osdorp? Kiezen we voor gelijke kansen en goed onderwijs? Voor betaalbare woningen? Tegen discriminatie? Ik wil knokken voor een mooier en socialer Osdorp.

2. Ahmed Benzerrouk

3. Albert Klein

4. Denise Klomp

Technisch Coördinator & Accountmanager / 44 jaar

Het gaat beter, maar er zijn zaken die extra aandacht verdienen. Het terugdringen van criminaliteit. De buurt schoner maken en houden. Meer sociale en middenhuur woningen.

SLOTERVAART

1. Marianne van den Hoek

Vrijwilliger / 62 jaar

Ik wil dienstbaar zijn aan Slotervaart. Gezinnen, jongeren en ouderen hebben recht op goede zorg, veiligheid, een thuis. Een goede kwaliteit van leven mag niet afhangen van achtergrond of inkomen.

2. Didier Rwema

Student / 21 jaar

Mijn motivatie als kandidaat voor de stadsdeelcommissie is de mens weer centraal stellen in al onze besluiten. Zoveel mogelijk pogen met de doelgroep beleid vorm te geven en afstand doen van normatieve veronderstellingen. Dit vergt uiteraard meer inspanning, maar zorgt er wel voor dat de belangen van de burgers die vertegenwoordigd worden daadwerkelijk behartigd worden.

3. Siman Abdi

Vakmensen zijn de toekomst. Jongeren hebben stageplekken, vast werk en een kans op een betaalbare woning nodig. Geef jongeren vertrouwen. Zij zullen het moeten gaan doen.

4. Miloud Bouzrou

Financieel Adviseur / 30 jaar

Voer de eerste vier cijfers van je postcode in. Als het gekozen postcodegebied in Amsterdam ligt zal deze uitleg vanzelf vervangen worden door onze standpunten voor je buurt.
  1. Heb je een suggestie? Vertel het ons hier